SmuggleVision

5 Comments

 • Can you add the tincture on top of something to eat ? Or drink

 • This was very helpful thank you so much 🙏

 • Ik maak THC /CBD-olie zelf volgens Simpson methode, sinds de longkanker van mijn oma. Het bleek toen erg lastig, aan THC olie te komen, óf tegen absurde prijzen, óf we kregen een of ander slap aftreksel v/e internetaanbieder, óf we kregen gewoon helemaal niets, nadat we al betaald hadden!
  Omdat ik het zelf maak, weet ik ook zeker dat ik goede olie heb, van daadwerkelijk 25% pure pasta (géén rare toevoegingen en géén leugens over het %THC of CBD, zoals vaak het geval is, bij de massaproductie van internetaanbieders/bedrijven/stichting SuverNuver)

  De overheid zou het daarom meer toegankelijk moeten maken, zodat mensen gewoon niet tegen zulke problemen aan kunnen lopen….

  Zelfs bij de apotheek, durven ze gewoon 180 euro te vragen voor een flesje (wel héél erg verdunde) THC olie!

  Zelf gebruik ik het voor mijn slaapproblemen en mijn partner voor de spierziekte. Het helpt écht goed.

  Mocht jij ook tegen bovengenoemde problemen aanlopen, of heb je vragen, kun je me altijd mailen: michelentiny@home.nl . wellicht dat ik je kan helpen ermee…

 • how do i order the thc oil.my husband has a rAre brain disease with epilepsy seizures ,REM sleep disorder,and I have insomnia and suffer from chronic pain low back &shoulder would love to cut back on narcotics which help,but without it regularly I'm in severe pain surgery is not a solution for me,Drs have said.my anxiety is daily,and extreme.any relief naturally would be wonderful.

 • Help. I just sent a message through your website titled "Options." Please help, as I'm tired of big pharma, and I'm tired of suffering. Thank you. Take care

Comments are closed.